Tuulilasi

Kysy autoista - kysymys 4017

Tapio Ketonen

Kysymys:

Kysymys (ja vastaus) uudesta ooppelista jonka akusta parin viikon seisottaminen oli vienyt virrat jäi vaivaamaan. Luulisi että jos tuo on ihan normaalia, niin siihen olisi jo moni muukin törmännyt. Vai lisävirralla tai hinausautolla lentoasemaparkista yleensäkin lähdetään?

Tarkoitus oli minullakin jättää auto viikoksi kentän laidalle, mutta jos takaisin pitää kuitenkin tulla taksilla..? Tuossa voisi olla jollekin autolehdelle pienimuotoisen ja halvan testin paikka :)

Näytä vastaus

Vastaus:

Eihän se tietenkään voi olla aivan normaalia, että akku tyhjenee viikossa. Kyllä siellä Opelissa jotakin häikkää lienee, ei tuo muuten onnistu. Mutta totta toki on, että ei radiovastaanotinkaan ilman virtaa toimi, joten kyllä sieltä koko ajan sähkö vähenee.

Ajatus testistä on hyvä, ehkä saamme sen jossain vaiheessa toteutettuakin. Sitä ennen knnattaa ehkä tehdä tai teettää tuo sama testi myös sille omalle Opelille. Jos vaikka seuraavalta keikalta pääsisi takaisin ilman sitä lisävirtaa.

Julkaistu: 13.1.2005

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.