Tuulilasi

Kysy autoista - kysymys 3894

Tapio Ketonen

Kysymys:

Omistan vaihteeksi auton, Opel Astra 1,6 -95. Vaihdan autoon soittimen: JVC:n mp3 soittimen. Miten tämän vanhan saa irti? Vaatiiko jonkin UU-raudan tai vastaavan jolla saa sen vedettyä ulos? Onko sisäpuolella jotkin lipat edessä kun ei tule vaikka kuinka revittiin. Malli on Philipsin SC201 ja erillisellä näytöllä. Kiitän pikaisesta vastauksesta.

Näytä vastaus

Vastaus:

Kyllä sen pitäisi lähteä, kun työnnät irrotuskoukut etulevyn päissä oleviin reikiinn ja vedät koukuilla laitteen ulos. Radion reunoissa on jouset, jotka normaalisti osuvat asennuskehyksen reikiin. Irrotuskoukuilla nämä jouset painuvat sisään ja radio pääse tulemaan ulos.

Philipsissä on hieman ohuemmat irrotuskoukut kuin Blaupunktissa, mutta kyllä Blaupunktinkin koukkujen pitäisi reikiin mahtua, vaikka hieman tiukat ovatkin.

Kojelaudassa olevasta näytöstä sitten jää pois radion taajuusnäyttö. Kalenteri vissiin vielä jää toimintaan, samoin lämpömittari. Teippaa se iirti jäävä näytön liitin ihan varmuuden vuoksi umpeen, etteivät piuhat osu vahingossa minnekään.

Julkaistu: 16.11.2004

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.