Tuulilasi

Kysy autoista - kysymys 3592

Kysymys:

Vielä Mondeon pakkilukon sirinästä: olisiko ihan hullu ajatus, että nostan pakkilukon renkaan pysyvästi yläasentoon klemmarilla jonka kiristän kepin varteen sen suojuksen alle!!??

Sit toiseksi, onko tämä ko. mallin tyyppivika, jos on niin ottaisin mielelläni vastaan vinkkejä siitä, miten homma on hoidettu kuntoon ja tietäneekö esim. maahantuoja asiasta mitään ?

Näytä vastaus

Vastaus:

On se mielestäni ihan hullu ajatus. Kuten itsekin totesit lyhentämässäni kysymyksessä, joku voi huitasta pakille vauhdissa. Sitä estämäänhän se lukko on laitettu. Kyllä siihen pitää joku fiksumpi ratkaisu löytää. Jos ei muuta, niin pitää purkaa se keppi ja laittaa vaikka pätkä muovista kutistesukkaa kepin ympärille renkaan alle. Mutta jós haluat klemmarilla pelleillä, voithan laittaa sen siten, että se pakottaa rengasta hieman ylös, mutta jättää sen kuitenkin sen verran alas, että pakkilukko toimii.

En usko, että tuo on kovin yleinen kiusa, ei ainakaan ole sattunut kohdalle ajamisssani Mondeoissa. Lienee sitä yksilöllisyyttä. Maahantuoja tuskin tietää asiasta, parempi lähde olisi joku kokenut Ford-asentaja.

Julkaistu: 9.8.2004