Tuulilasi

Kysy autoista - kysymys 3372

Tapio Ketonen

Kysymys:

Sinulla näyttää olevan tapana jättää vastaamatta kysymyksiin, herää kysymys voiko tuulilasiin oikein luottaa, onko teillä jonkinlainen sopimus, automyyjien kanssa kun olen kuulut että et vastaile kysymyksiin ja samaa näemmä kysyi edesä kysyjä miksi et vastaile. Täytyykö tätä keskustelua alkaa käymään Suomi24.fi sivuilla, vai aiotko vastata siihen kysymykseen jonka lähetin noin kaksi kuukautta sitten.

Näytä vastaus

Vastaus:

Pitää paikkansa, että tapana on jättää vastaamatta. Nytkin vastaamattomia on kaikkiaan 897 kappaletta.

Mutta tapana on myös vastailla jonkin verran. Seuraavassa listaa: tyyppiviat: 428 vastausta tekniikka: 440 vastausta renkaat: 181 vastausta varusteet: 144 vastausta uudet autot: 159 vastausta käytetyt autot: 239 vastausta huolto-ohjeet: 300 vastausta huoltopalvelut: 75 vastausta Tuulilasi-lehden jutut: 114 vastausta verkkopalvelun jutut: 34 vastausta muut: 327 vastausta Laskukone antoi kokonaismääräksi 2 441.

Mitä tulee kaksi kuukautta lähettämääsi kysymykseen, niin sellaista ei ole. Et ole lähettänyt tänne yhtään kysymystä – et ainakaan tuolla nimellä, jota nyt käytit. On aika vaikea kommentoida kysymystä, jonka lähetysajankohdasta, lähettäjästä tai aiheesta ei ole hajuakaan. Kuten totesin, vastaamattomia kysymyksiä on satoja, ja määrä tuntuu kasvavan koko ajan. Muutakin työtä kun pitää tehdä.

Suosittelen, että laitat kysymyksesi – mikä se sitten ikinä onkaan – Suomi24.fi:hin, jos vaikka sieltä tulisi nopeasti sinulle mieluinen vastaus.

Julkaistu: 3.5.2004

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.