Tuulilasi

Kysy autoista - kysymys 28

Tapio Ketonen

Kysymys:

mistä vaihdelaatikko fiat 850 kun vaihdan siihen fiatin 1.6 twin-camin ja alkuperäinen konehan pyörii eri suuntaan ja mitä muita muutoksia korille pitäisi tehdä että se menisi läpi katsastuksesta???

Näytä vastaus

Vastaus:

Ei tuollaisiin kysymyksiin löydy vastauksia ihan noin vain. Suosittelen, että menet ensiksi keskustelemaan asiasta katsastusasemalle. Siellä osataan kertoa, kannattaako ylipäänsä hommaa edes ajatella enempää.

Tarvittavat rakennemuutokset ovat sitä luokkaa, että ellei sinulla ole insinöörikoulutusta, tuskin pystyt esittämään katsastusmiehille sellaisia rakennepiirustuksia lujuuslaskelmineen, että katsastuksesta läpi pääsystä olisi toiveitakaan. Projekti on kaikkiaan niin suuri, että siellä mennään jo melkein auton rakentamisen puolelle. Ja siinä vaiheessa myös verottaja tunkee helposti saaliinjaolle. Mutta käy nyt kuitenkin ensiksi siellä katsastusasemalla kyselemässä, ennen kuin alat hommailla osia.

Julkaistu: 17.10.2002

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.