Tuulilasi

Kysy autoista - kysymys 273

Kysy autoista - kysymys 273

Tapio Ketonen

Kysymys:

Ostin Carlake kova-vaha purkin. Vaha kyllä ajoi asiansa ja todella mukava ja helppo levitellä auton pintaan. Mutta eräs asia ei ollut kohdallaan, nimittäin pullo johon vaha on pakattu ei toimi ollenkaan. Vaha valuu pitkin purkinkylkiä ja kättä jota purkki pitää. Olisin jättänyt reklaamin asiasta Carlaken sivuille, mutta en löytänyt sieltä osoitetta mihin palautteen olisi voinut jättää. Kai ne terveiset menevät tätäkin kautta Carlakelle, lukee kai nekin siellä TL:n netti-sivuja.

Näytä vastaus

Vastaus:

Lähetin viestisi M. Järvi Oy:n nettisivujen etusivulla olevaan osoitteeseen. Kai Sihvonen lähetti seuraavan vastauksen:

Olen samaa mieltä Wax-manin kanssa, vaha on todella hyvää. Pullon vuotaminen on erittäin valitettava ja harvinainen tapaus (ensimmäinen kuluttajavalitus, ainakin meille asti tullut).

Toivoisinkin Wax-manin suoraa yhteyden ottoa allekirjoittaneeseen, niin voisimme hoitaa pois tämän särön, joka aiheutti tyytymättömyyttä tuotteeseemme. Osoitteeni, kai.sihvonen@mjarvi.fi, löytyy myös kotisivumme aloitussivun alalaidasta, osoitetietojemme yhteydestä.

Julkaistu: 11.8.2002

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.