Tuulilasi

Kysy autoista - kysymys 2710

Kysy autoista - kysymys 2710

Tapio Ketonen

Kysymys:

Silmäillessäni satunnaisesti Tuulilaseja, en ole törmännyt ao. asiaan, joka havaittu ensimmäisenä Suomessa. Lisää osoitteessa www.carpages.co.uk/toyota/toyota_yaris_recall_notice_03_10_02.asp

Näytä vastaus

Vastaus:

Asiasta on kirjoitettu täällä verkkopalvelussa jo joskus viime keväänä. Olisihan tuo toki voinut olla myös lehdessä, mutta on näemmä unohtunut.

Postissa on havaittu, että Yariksen ja Yaris Verson takajarruputket saattavat vaurioitua, kun takapyöriin pakkautunut lumi ja jää irtoavat ja jäätyvät uudelleen. Liikkeelle lähtiessä jää saattaa tällöin vääntää ja murtaa jarruputken. Jarruputkien muotoilua on muutettu ja autoihin on asennettu uudet putket.

Suomen Toyota ei tiettävästi kuitenkaan ole tarjonnut yhtä hyviä etuja hyvitykseksi tekemästään korjauksesta kuin Britannian Toyota. Siellä omistaja saa 10 punnan arvosta bensaa, auto pestään ja imuroidaan ja lisäksi annetaan jokin pieni liikelahja.

Julkaistu: 8.12.2003

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.