Tuulilasi

Kysy autoista - kysymys 266

Tapio Ketonen

Kysymys:

Ostin pullon Carlaken kova-vahaa. Hyvää oli tavara pullon sisällä, mutta pakkaus aivan onneton. Nestemäinen vaha valuu pitkin käsiä ja pullon kylkeä. Ilmeisesti pullon “korkki” on suunniteltu vähän tukevamalle aineelle. Olisin laittanut tietoa Carlaken pojille, mutta heidän sivuillaan ei ollut siihen mahdollisuutta. Mutta kai nämäkin pojat lukevat tätä TL:n saittia.

Näytä vastaus

Vastaus:

Laitoin kysymyksesi vastattavaksi M. Järvi Oy:lle, josta Kai Sihvonen vastasi seuraavaa:

Olen samaa mieltä Wax-manin kanssa, vaha on todella hyvää. Pullon vuotaminen on erittäin valitettava ja harvinainen tapaus (ensimmäinen kuluttajavalitus, ainakin meille asti tullut).

Toivoisinkin Wax-manin suoraa yhteydenottoa allekirjoittaneeseen, niin voisimme hoitaa pois tämän särön, joka aiheutti tyytymättömyyttä tuotteeseemme. Osoitteeni, kai.sihvonen@mjarvi.fi, löytyy myös kotisivumme aloitussivun alalaidasta, osoitetietojemme yhteydestä.

Julkaistu: 12.8.2002

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.