Tuulilasi

Kysy autoista - kysymys 2601

Kysy autoista - kysymys 2601

Tapio Ketonen

Kysymys:

Mikä on paras menetelmä korjata pieniä kolhuja joita parkkipaikoilta saa väkisinkin kylkiin vaikka kuinka yrittää vältellä. Lehdessänne oli joskus juttua Smartrepairista? Jos maalipinta pellissä näyttää ehjältä riittääkö oikaisu vai pitääkö aina maalata?? Onko kyseinen kohta 3 vuoden päästä ruosteessa? Onko pitempiaikaisia kokemuksia näistä menetelmistä? Auto on uusi ja koko kylkeä ei viitsi maalata yhden lommon takia.

Näytä vastaus

Vastaus:

Jos lommo on niin loiva, että maali ei ole rikkoutunut eikä irronnut, silloin lommo kannattaa oikaista. Tähän sopivaa tekniikka on kehittänyt ja markkinoi AutoMiracle Oy. Asiasta löytyy tarkempia tietoja osoitteesta www.automiracle.fi.

Jos maalipinta on rikki, silloin pitää maalata. Silloin taas SmartRepair-korjaaja saa kohteen edullisesti kuntoon. Menetelmässä korjataan vain vaurioitunut kohde, muualta ehjä maali jätetään ennalleen. Lisätietoja Smartrepairista löytyy osoitteesta www.smartrepair.fi.

Julkaistu: 7.11.2003

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.