Tuulilasi

Kysy autoista - kysymys 2354

Tapio Ketonen

Kysymys:

Koitetaan nyt vielä kerran jos vihdoin Ketonen ystävällisesti vastailis…Eli olen kiinnostunut Saab 9000:sen ostosta ja kiinnostais tietää onko tyyppivikoja yms. ja onko ko. malli kovin kallis ylläpidettävä?vm 93-97 väliltä olen noita malleja etsiskellyt.

Näytä vastaus

Vastaus:

Autojen tyyppivikojen osalta joudun enimmäkseen nostamaan kädet ylös. En mitenkään voi tietää läheskään kaikkien autojan kaikkia vikoja. Ainoastaan pieni osa hankalimmista vioista tulee toimituksen tietoon. On muistettava, että jos kukaan ei niistä meille kerro, emme mekään voi kertoa eteenpäin.

Tyyppivikatietopankin perustaminen on haastava tehtävä, jota olemme suunnitelleet. Katsotaan, pääsemmekö asiassa eteenpäin.

Saabinkin vikojen osalta joudun valitettavasti vastaamaan, etten tiedä. Yritäpä etsiä vinkkejä esimerkiksi suomi24.fi:n keskusteluista.

Julkaistu: 4.9.2003

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.