Tuulilasi

Kysy autoista - kysymys 2331

Tapio Ketonen

Kysymys:

Ostimme toyota corollaan merkkiliikkeestä korvaavan tarvikeosan eli kytkinpeketin ja korvaava osa oli tehty saksassa luckin kytkinpaketti. Heti alusta lähtien kytkin täristi rajusti ryömittäessä että kojelauta ja aurinkolipatkin tärisi ja varmaan olisi tärissyt tekohampaatkin jos kuskilla olisi ollut sellaiset.

Merkkiliike jossa kytkinpaketti asennettiin asensi uuden alkuperäisen kytkinpaketin paikoilleen veloituksetta ja ongelma poistui heti ja samalla todettiin että sakun luckin kytkinasetelma oli lenko/kiero.Onko kaikki sakujen tekemät osat susia ihan hirvittää en osta enää kuin alkuperäisiä toyotan osia.

(Perheen kakkosautoon ei enää laiteta tarvikeosia vaikka ikää on pian 17v./) *Miksi saksassa tehdään noin huonolaatuisia osia ja silti monet ostaa jopa saksalaisia autoja???

Näytä vastaus

Vastaus:

Eiköhän niitä susia tule ihan joka maasta ja pajasta. Laadunvalvonnan pitäisi estää susikappaleiden pääsy ostajille, mutta kerrankos sitä valvojan silmä lipsahtaa. LUK valmistaa useita tuhansia kytkimiä vuodessa, joten varmaan sekaan mahtuu susiakin. Useimmat kytkimet toimivat kuitenkin moitteitta,

Julkaistu: 29.8.2003

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.