Tuulilasi

Kysy autoista - kysymys 2235

Tapio Ketonen

Kysymys:

Onkohan ketosella tietoa, mistä netistä löytyisi saksalainen autoliike, joka olisi erikoistunut Porsche merkkisiin (käytettyihin)autoihin?

Näytä vastaus

Vastaus:

Juu. Surffaapa osoitteeseen www3.porsche.de/german/deu/home.htm, niin sieltä löytyy oikeasta yläkulmasta linkki Gebrauchtwagen. Sieltä löytyy mm. käytettyjen haku ja muutakin asiaa.

Jos haluat katsoa, millaisia ajoneuvoja Saksan Porsche-dealereilla on varastoissaan, niin klikkaapa seuraavaa linkkiä, joka avaa eteesi Saksan kartan. Kun siirrät hiiren haluamasi osavaltion päälle, klikkaamalla saat ko. osavaltion jälleenmyyjäluettelon näkyviin.

Muuten, ei sinänsä ole järkevää kysellä täällä kaikenlaisia alkeellisia surffailuasioita. Esimerkiksi automerkin saksalaiset sivut löytyvät miltei poikkeuksetta osoitteesta www.automerkki.de – siis sanan automerkki tilalle esim. Porsche, Opel tai Volkswagen jne. Myös Google-hakukone, www.google.fi, löytää miltei mitä tahansa.

Julkaistu: 29.7.2003

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.