Tuulilasi

Kysy autoista - kysymys 2185

Tapio Ketonen

Kysymys:

Terve Ketonen. Onko sinulla parempaa tietoa Mitsubishien valtuutetuista korjaamoista pääkaupunkiseudulla? Itse en ole löytänyt kuin Metro-Auton ja Helkama-Auton, mutta mieluusti veisin autoni määräaikaishuoltoon muualle kuin jälleenmyyjien merkkikorjaamoihin.

Näytä vastaus

Vastaus:

Merituulentiellä Espoossa olisi Länsiauton korjaamo mainitsemiesi lisäksi. Mutta se Helkama-Auton korjaamohan ei ole jälleenmyyjän vaan maahantuojan, joten sinnehän voit mennä!

Nykyisin ei autoa ole pakko huollattaa merkkikorjaamolla, joten joku muukin verstas voi huollot tehdä. Ongelma vain on, että JOS jotakin tulee, on voitava osoittaa, että ko. korjaamolla on ollut riittävä ammattitaito ja oikeat välineet ja tarvikkeet.

Käytännössä taitaa olla aika lailla yhdentekevää, käytkö määräaikaishuollossa merkkikorjaamolla vaiko villillä verstaalla. ei sillä hintaerolla kivitaloja rakenneta.

Julkaistu: 13.7.2003

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.