Tuulilasi

Kysy autoista - kysymys 2158

Kysy autoista - kysymys 2158

Tapio Ketonen

Kysymys:

Fordin vetoakseleista sen verran että itselläni oli focus vm.99 kaksilitraisella koneella ja siihen kyllä osattin tehdä vetareiden muutostyö ekassa vuosihuollossa pyytämättä. Omistin auton vielä sen jälkeen kaksi vuotta, eikä vetareissa ollut mitään vikaa.

Nyt minulla on Mondeo vm02 ja auto oli ekassa vuosihuollossa. Taas tehtiin vetareihin muutostyö, eikä vielä ainakaan ole rasvaa vuotanut. On vissiin huolloissa eroja. Itse käytän Tikkurilan Fordia, eikä vielä ole kertaakaan ongelmia huollon kanssa ollut.

Näytä vastaus

Vastaus:

On hienoa, että jossakin hommat osataan. Luulisi kuitenkin, että Stockmann Auton sisällä tieto kulkisi sen verran, että jos asiat Tikkurilassa osataan, tieto työn oikeasta suoritustavasta saataisiin myös Pitäjänmäen ja Herttoniemen korjaamoille. Kohtuullista myös olisi, että maahantuojallekin kerrottaisiin, miten paikat laitetaan kuntoon.

Fordien vetoakseleista ei kesällä vuoda mainittavasti rasvaa ulos, ongelmat esiintyvät lähinnä talviaikana.

Julkaistu: 25.6.2003

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.