Tuulilasi

Kysy autoista - kysymys 2100

Kysy autoista - kysymys 2100

Tapio Ketonen

Kysymys:

ja.morientes.!!!! pienen kiistan päätteeksi tarvitsisin tarkkaa tietoa. toyota hiace 2.4dsl 93 (clean diesel) korkeus—- asfaltista—— kattoon.!!!

ja kannattaako mun ostaa kyseinen paku 200.000km ajettu matka ajoa..(puoli sukulaisella ollut)!! iso remppa tehty remmit ja muut vaihdettu kuukausi sitten.pari pientä ruoste alkua helmassa ei pahat… hinta 4000.Eurooo.?? onko paha…. ja onko yleensä mahdollista kyseiseen autoon saada ilmastoiti laitetta asennettua??

joutuuko modifiomaan paljon..ja mitä mahdollinen laite maksaaa!!! ja sopisiko jonkun muun auto merkin ilmastointi laite tähän edellä mainittuun pakuun….. kiitos avusta jo etukäteen…..

Näytä vastaus

Vastaus:

Tarkkaa tietoa löytyy vain mittaamalla. Aikanaan tavalliselle pitkäkoriselle Hiacella ilmoitettiin korkeudeksi 193 cm, mutta kaipa tuo jo vanhuuttaan on jo laskenut ja kulkee alempana.

Siihen, kannattaako vai ei, en ota kantaa, en liioin hintaan. Iske vaan ihan itse kätesi kovaan tai löysään, ei tuollaista peliä voi arvioida näkemättä.

Ilmastointi on kuulunut Hiacen alkuperäiseen lisävarustevalikoimaan, joten sellainen saattaisi olla asennettavissa. Sanon kuitenkin suoraan, että ei kannata. Lienee aika hankala löytää noin vanhaan autoon sopivia ilmastoinnin osia. Vieraiden osien käytössä taas on hankaluutena se, että sovittaminen lämmitysjärjestelmän yhteyteen on ilmeisesti tosi työlästä. Lisäksi hinta nousee todennäköisesti liki puoleen tuosta auton hinnasta.

Julkaistu: 3.6.2003

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.