Tuulilasi

Kysy autoista - kysymys 2064

Tapio Ketonen

Kysymys:

Stereoista vielä… Numerossa 8/90 testasitte “tosihalvat autostereot” ja totesitte käyttökelpoisiksi. Mainitsemissani stereoissa monessa on vieläpä digitaalisysteemit, joten ei ne ainakaan huonompia ole. Toisaalta vaatimustaso on noussut, eipä aja Ketonenkaan enää Skodalla… Oletteko muuten palkannut tilanhoitajan, täälläpäin on nyt hyvä äestys-/kylvöpäivä.

Näytä vastaus

Vastaus:

Sepä se onkin, nykyisin radion tekeminen on niin helppoa ja halpaa, että melkein mikä purkki tahansa soi ja kuuluu oikein hyvin. Päähuomio kiinnittyykin nykyisin laitteiden käytettävyytreen. Ja toki varustusta pitää olla: RDS, CD, hyvät sävysäädöt…

Mutta jos kuulijalle riittää se, että toosa kertoo, onko huomenna hyvä kylväkeli, niin eipä tuolla juuri ole väliä, millaisen hommaa. Hinta on hyvä kriteeri. Tällaisia ostajia taitaa kuitenkin olla aika vähän, ja kun tarjonta vaihtelee koko ajan, testaaminen ei oikein ole mielekästä.

Meikäläinen on nykyisin kuin taivaan linnut, eiväthän nekään kylvä eikä kynnä. EU-sopimus piti huolen siitä, että viljeleminen loppui. Mukavaa puuhaahan se oli, mutta ei sentään niin mukavaa, että siihen viitsisi panna reilusti enemmän rahaa kuin on tulossa takaisin. Joten ei ole niin tarkkaa, millainen keli on, paitsi että kyllähän lämmin on mukavampaa kuin kylmä sade ja myrsky.

Julkaistu: 21.5.2003

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.