Tuulilasi

Kysy autoista - kysymys 2023

Tapio Ketonen

Kysymys:

Moi! mitähän huomioitavaa on BMW 320i -92 autossa jota kannattaa ehdottomasti yleisen kunnon lisäksi tarkistaa erityisellä huolella, sanomattakin on selvää että kyseessä on tuontiauto. Auton varusteina on automaatti (5-vaiht.),ilmastointi,yms. mitähän tuollainen automaattivaihteisto kestää, se lienee jo jonkinlainen sähköhydraulinen sovellutus?

Näytä vastaus

Vastaus:

Auto kannattaa todellakin tarkastaa oikein kunnolla, suosittelen Autotohtoria. Voisi myös olla mielenkiintoista käydä BMW-merkkikorjaamolla kysymässä, saako jo tuosta mallista huoltotesterillä esiin todelliset ajokilometrit. Saattaa olla, että ne eroavat mittarissa olevista!

En usko, että automaattivaihteisto on erityisen ongelmallinen. Öljyjen vaihtaminen tuskin olisi pahitteeksi. Ilmastointi tietenkin kaipaa huoltamista, sehän pitäisi huoltaa kerran vuodessa.

Julkaistu: 8.5.2003

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.