Tuulilasi

Kysy autoista - kysymys 1788

Tapio Ketonen

Kysymys:

Herra KetonenKysymykseni moottorinlisäaineista “vähentää kitkaa,ääntä,kulutusta ym”Onko testattu ja jos niin mikä numero?tl moi

Näytä vastaus

Vastaus:

Kiitos herroittelusta! Moottoriöljyyn sotkettavat lisäaineet edustavat sellaista puistokemian haaraa, että me emme siihen sekaannu. Niiden arvioiminen on vähän kuin ryhtyisi vertailemaan uskontoja.

Olen aina sanonut, että jos minä keksisin jonkun sellaisen aineen, joka täyttää nuo mainitut vaatimukset, niin en olisi niin tyhmä, että markkinoisin itse tuotetta kaikenlaisten puolivillaisten markkinakanavien kautta. Nehän vievät suuren osan tuotosta.

Ei, minä myisin koko homman patentin jollekulle öljy-yhtiölle sikamaisesta hinnasta. Jos tuote todella olisi niin hyvä, se antaisi yhtiölle ylivoimaisen kilpailuedun, joten patentista ja siis yksinoikeudesta kannattaisi maksaa aivan mitä tahansa. Sitten siirtyisin laskemaan rahojani jollekin mukavalle paratiisisaarelle!

Julkaistu: 20.2.2003

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.