Tuulilasi

Kysy autoista - kysymys 1662

Tapio Ketonen

Kysymys:

Mitä mieltä olette DITEC maalipinnan käsittelyohjelmasta jolla saadaan esim. uuden auton maalipinnalle suojakalvo, jonka puhtaanapito helpottuu ja vahausta ei tarvita?

Näytä vastaus

Vastaus:

Ainakin kyseessä on kerrassaan mainio liikeidea. Käsittelyllä näyttää olevan aika mukavasti hintaa. Enpä osaa sanoa asiasta muuta. Kehuvat, että käsittely kestää maalipinnassa kuusi vuotta, tuona aikana ei tarvitse eikä saa vahata.

Sinänsä väitteet siitä, ettei vahaamalla saa kunnon kiiltoa, ovat tietenkin luku sinänsä. En ole vakuuttunut, että auton tärkein tehtävä olisi kiiltää kuin Naantalin aurinko. Säännöllinen vahaaminen hoitaa ainakin sen, että jos maalipintaan tulee pieniä vaurioita, vaha peittää ne ja hidastaa ruostumista. Säännöllisesti vahattu maalipinta on myös helppo pitää puhtaana. Mutta sitähän ne kehuvat noista erikoiskäsittelyistäkin. Jos rahasta ei tee tiukkaa, niin siitä vain kokeilemaan.

Julkaistu: 26.1.2003

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.