Tuulilasi

Kysy autoista - kysymys 166

Tapio Ketonen

Kysymys:

Nyt tulee kysymys autosta, josta harvemmin kysymyksiä tällä palstalla näkee: Kerropa kokemuksiasi/Tuulilasin kokemuksia Mitsubishi Galantista vm. 1989—>. Onko tyyppivikoja, millainen omistaa, onko ollut Tuulilasin jutuissa jne. Olisi nimittäin mahdollista ostaa sellainen 1989 mallinen 1,8 koneella (ensiauto). Kannattaako, vai onko se vähän liian vanha??

Näytä vastaus

Vastaus:

Jos se Galant ei ole mätä ja hinta passaa, niin mikäpä tuossa. Tekniikka kyllä pelaa ilman isompia ongelmia. Noissa Mitsuissa vain on pahimpana kiusana se ruostuminen. Ensinnäkin pintamaali on ohut ja heikon pohjamaalin päällä, ja korin kotelorakenteetkin ovat jonkin verran arkoja ruosteelle. Saattaa kuitenkin olla, että tuo vuosimalli on vielä ruosteenestokäsitelty maahantuontihuollossa Hangosssa, joten toivoa on. Tutki kuitenkin kunnolla ennen kaupantekoa!

Julkaistu: 9.9.2002

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.