Tuulilasi

Kysy autoista - kysymys 1620

Tapio Ketonen

Kysymys:

terveppäterve, kysyisin sinulta vähän tietoa rengasmerkistä, elikkäs minkalainen kesärengas on hankook K102. kannattaako semmosia edes ajatella kun en ole löytänyt mistään mitään arvosteluja, myyjä kyllä kehu mutta eikös se kuulu niiden työhön:)kokona ajattelin 215/45/17" ja ne tulisi volvo v40. kiitos etukäteen

Näytä vastaus

Vastaus:

En osaa renkaasta sanoa yhtään mitään muuta kuin että mustia ja pyöreitä lienevät, mutta valmistaja on kyllä suuri korealaisyhtiö. Siitä löytyy lisätietoja valmistajan omilta sivuilta osoitteesta www.hanta.co.kr/hantax/english/index.html.

Suomessa merkki on pieni, markkinaosuus sisältyy yleensä tilastojen kohtaan “muut”. Se on kuitenkin ollut mukana mm. saksalaisissa rengastesteissä. Menestyksestä ei ole tietoa.

Hankookilla on tutkimuskeskus Saksan Hannoverissa, joten se on kyllä tosissaan Euroopan markkinoilla. Talvirengastestit tehdään siellä missä useimpien muidenkin valmistajien testit eli Ivalossa.

Julkaistu: 16.1.2003

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.