Tuulilasi

Kysy autoista - kysymys 1614

Tapio Ketonen

Kysymys:

omistan fiat brava mallia -90, siinä on nyt ns.letkulämmitin, kumpi siihen olisi parempi, lohko vai letku..mulla on hajonnut vuoden sisällä kaksi kertaa tämä letkulämmitin ja nyt vielä ostin uuden…olenko tyhmä?

Näytä vastaus

Vastaus:

Taidat kyllä olla tyhmä, jos kerran ostit uuden lämmittimen. Minä olisin mennyt sen viimeksi hajonneen kanssa hurjana liikkeeseen ja vaatinut uuden tilalle. Ei lämmittimen pitäisi noin pian hajota, itselläni on ollut letkulämmittimiä, jotka ovat kestäneet vuosikausia. Kuluttajansuojalain perusteella olisit voinut vaatia uuden lämmittimen. Tietenkin jos rikkoutuminen johtuu asennusvirheestä, niin sitten saat maksaa ihan itse. Jos esimerkiksi vastus ottaa kiinni vesiputkeen, niin sitä se ei kestä pitkään.

Mutta mikä ihmeen auto sinulla oikein on? Minun tietojeni mukaan vuonna -90 Fiat ei vielä tehnyt Bravaa, silloin olivat vielä Tipo ja Tempra kovasti voimissaan.

Julkaistu: 14.1.2003

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.