Tuulilasi

Kysy autoista - kysymys 1448

Kysy autoista - kysymys 1448

Tapio Ketonen

Kysymys:

Moi. Ajattelin, että teillä kenties voisi olla jotakin ohjeistavaa tietoa seuraavanlaiseen pulmaan.

Autooni asiantuntijaliikkeessä asennettu hälytin toimii kaikin puolin ihan niinkuin pitääkin. Tosin aina silloin tällöin, ei lainkaan säännöllisesti, kun tulee auton luo ja painaa kaukosäätimestä nappia josta hälytin kytkeytyy pois päältä ja ovien pitäisi avautua, niin ovet eivät avaudukaan. Eli ihan normaalisti kuuluu äänimerkki “piip” ja vilkut vilkahtavat kuten pitääkin, mutta ovet eivät aukea.

Sitten on uudestaan ensin suljettava auto ja uudestaan taas avattava auto, silloin ovetkin aukeavat. Ja tämä ongelma siis välillä tapahtuu monta kertaa päivässä, välillä ei ole ongelmia moneen päivään.

Mikä voisi olla ongelman syy tai mahdollinen virhe asennuksessa? Vien kyllä auton asentamoon ja he saavat asian tutkia, mutta heillä ei ollut puhelimessa mitään käsitystä mikä voisi olla vialla.

Näytä vastaus

Vastaus:

Eipä tuohon oikein osaa sanoa mitään. Vika tuskin on asennuksessa, epäilisin enemmänkin laitevikaa tai kosketushäiriötä keskuslukitusta ohjaavassa piirissä. Mutta asennusfirma varmaan osaa selvittää vian. Ongelmahan vain on se, että yleensä laitteet toimivat moitteettomasti silloin, kun ne viedään korjaamolle.

Julkaistu: 6.12.2002

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.