Tuulilasi

Kysy autoista - kysymys 137

Tapio Ketonen

Kysymys:

Yokohama-merkkisistä renkaista. Kuuluuko firma Bridgestone-ryhmään, vai onko ihan itsenäinen. Paikallinen rengasliike myi näitä rankaita 60 prosentin alannuksella ja ei kun ostamaan. Työnjohtaja suositteli, ja kokemukset ovat olleet pelkästään myönteiset: pyörii hienosti, hiljaisesti myös asfalttipaikkauksilla, hieman pintakova soralla, mutta kokonaisuutena OK. Sanoisin, että alennushinnan väärtti. Arvioini: renkaiden ominaiuksien erot ovat pieniä, vertaa testeissäkin muutamien kymmenyksien eroihin tarvitaan monia testejä. Voiko perstuntuma olla väärässä? Miten mahtaa olla tilanne 40 000 km:n jälkeen, jos alla olisi nk. testivoittajat?

Näytä vastaus

Vastaus:

Kyllä tuo lienee aika itsenäinen, ei ainakaan nettisivuilla www.yrc.co.jp/english kerrota mitään kuulumisesta muihin yhtiöihin. Meillä merkki lienee tunnetumpi raskaan kaluston alalla.

Julkaistu: 19.9.2002

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.