Tuulilasi

Kysy autoista - kysymys 1347

Tapio Ketonen

Kysymys:

Tervehdys!Nyt olisi löydettävätietoa ja kuvia VW VR6 moottorista.Tarkoitus olisi rakentaa kyseisestä moottori tyypistä Sprint-autoon kilpamoottori.Ei vain tunnu löytyvän tietoa edes maahantuojalta?Jos vain löytäisit kuvia,testejä ja tietoja olisin kiitollinen.Myös aiheeseen liittyvät nettisivut kiinnostavat.Kiitos etukäteen.Talviaskarteluja odottaen Jari

Näytä vastaus

Vastaus:

Vai ei maahantuojalla ole asiasta tietoa. Ihmettelenpä nyt kovasti.

Ota yhteys yritykseen nimeltään ST-Motors Oy, jolla on omat nettisivutkin: http://www.stmotors.fi/yhteystiedot.htm.

Tämän yrityksen korjaamopäällikkö Teemu Tahko kilpaili Volkswagen Rally Golfilla, ja tietää autojen (VW) virittämisestä yhtä jos toista aina MM-rallitasoa myöden. Teemu tietää, minnepäin suunnistat seuraavaksi, jos lisää tietoa tarvitaan. Kysymyksesi kilpamoottorista vaatii erityisen asiantuntevia vastauksia. Ei siinä paljon auta, vaikka kertoisin elämykseni siitä, millaista on ajaa Golfilla, jossa on tuollainen moottori.( Kivaa se kyllä oli).

Jorma Viitanen

Julkaistu: 9.11.2002

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.