Tuulilasi

Kysy autoista - kysymys 1345

Kysymys:

Mistä saisin tilattua vm. -97 Carinaan sisälokarit? Ja jos saan ne jostakin tilattua, niin pitäisikö kaaret sitä ennen ruostesuojata, millä aineella ja kuinka usein lokareiden alle kannattaa kurkata?

Näytä vastaus

Vastaus:

Carinaan ei ole sisälökasuojia ainakaan Leo Laine Oy:n eli Lokarin www.lokari.fi valikoimissa. Asian voi tietenkin vielä varmistaa soittamalla tehtaalle tuon nettisivun tietojen peusteella.

Vaikka Lokari-sisälokasuojien patentti onkin jo vanhentunut, kilpailevia tuotteita ei kukaan Suomessa ole rohjennut tai pystynyt tuomaan markkinoille.

Mutta mihin niitä sisälokasuojia Carinassa sitten oikein tarvittaisiin? Ruoste pysyy kurissa suojamassalla, ja se hiljentää myös melua. Ennen suojamassausta pitää toki varmistaa, ettei alle jää ruostetta.

Edessä on muistaakseni ongelmakohdat suojattu alkuperäisillä suojilla, joten ilmeisesti Carina ei ole kaivannutkaan sisälokasuojia. Jos tarvetta olisi ollut, sellaiset olisivat varmasti ohjelmassa. Avensikseen on saatavana sisälokasuojat taakse, ne vähentänevät rengasääniä jonkin verran.

Julkaistu: 9.11.2002