Tuulilasi

Kysy autoista - kysymys 1319

Tapio Ketonen

Kysymys:

Hei,autoni on Ford Mondeo 1,8 Zetec-vm 98.Koska auton takuu on loppunut aika-päivää sitten olen itse tehnyt huollot.Olisin nyt kysynyt onko Mondeossa jotain tiettyjä paikkoja,esim saasteenestojärjestelmässä jotka tarvitsevat erityistä huomiota,esim tukkeutuvat letkut tai piilossa olevat suodattimet?Onko niitä?

Ostin Ford:lta vetoakselin suojakumit ja asennuksessa tuli hieman ongelmia.Normaalisti kiristyspannat pystyy kiristämään hohtimilla tai sivuleikkureilla mutta ei näitä Fordin tekeleitä.Kun olin rikkonut lähes kaikki pihtini oli pannat yhä löysällä.Olisi kiva tietää miten Fordilla ne kiristetään vai laittaako ne aina uuden vetarin kun kumi rupeaa hajoamaan?Kiitos!

Näytä vastaus

Vastaus:

Fordien vetoakselinivelten suojusten kiristäminen ei tahdo onnistua, jäävät helposti löysälle. Jonkin verran ne tuppaavat vuotamaan,vaikka Ford onkin kehittänyt uuden kiristyspannankin. Kunnollista kiristysssysteemiä ei liene edes olemassa

Julkaistu: 3.11.2002

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.