Tuulilasi

Kysy autoista - kysymys 1253

Tapio Ketonen

Kysymys:

Kerropa,Ketonen mitä voin tehdä kun hankin 01 vuosimallin Avensiksen ja nyt olen lirissä. Ajoin edellisellä Avensiksella 130 tkm ja siinä ei tuulenut kuskin jaloille kylmää ilmaa ensimmäiset 40 km. Olen saanut Toyotalta selityksen, että kylmyys johtuu siitä, että kojelaudan alla oleva ilma lähtee liikkeelle ja se tulee kuljettajan jalkoihin ja polviin ohjauspyörän korkeuden säätövivustosta. Kaikki myöntää että näin on, ja Toyota sanoo että se ei ole vika vaan ominaisuus. Oletko kuullut muilta vai olenko yksin ongelmani kanssa? Olisiko tästä lehtijutuksi?Olen pulassa ja talvi pakkaa päälle.

Näytä vastaus

Vastaus:

Taitaa olla oikein paremmin jalostettua kylmyyttä, kun sitä riittää noinkin pitkään. Kyllähän tuossa jo on aivan riittävästi aihetta lehti- ja jopa nettijutuksi. Pistäpä jossakin vaiheessa tulemaan tarkempia tietoja sähköpostilla osoitteeseen Tapio.Ketonen@a-lehdet.fi

, niin katsotaan miten homma etenee.

Kerro viestissä nimesi lisäksi myös sen herra Toyotan nimi ja paikkakunta, joka myönsi, että Avensiksessa on tuollainenkin ominaisuus. Maahantuoja kun ei ole moisesta tiedottanut lainkaan, ja tuo olisi sentään oleellinen tieto kerrottavaksi muillekin!

Julkaistu: 30.9.2001

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.