Tuulilasi

Kysy autoista - kysymys 1250

Tapio Ketonen

Kysymys:

Mitä vikoja on uudemmissa Seat Cordoba malleissa(bensaversio)? Kuinka luotettava kyseinen auto yleensä on? Lähinnä kiinnostaa 98-01 vuosimallit.

Näytä vastaus

Vastaus:

Meille ei ole kantautunut mitään tietoja Cordoban vioista. Tämä ei suinkaan tarkoita, etteikö niitä saattaisi olla. On vain niin, että varsin usein käyttäjät haluavat olla autojensa vioista aivan hiljaa. Periaatteessa kuitenkin Cordoba on nykyautoksiilmeisen laadukas, ja sen tuotanto on jatkunut pitkään. Niinpä ongelmia lienee varsin vähän. Jos jollakulla on asiaan lisätietoa, niin laittakaapa tulemaan!

Cordoban myynti lähti aikanaan alkuun perin nihkeästi. Vasta sitten, kun autoa ryhdyttiin myymään myös nimellä Volkswagen Polo Classic, ostajat alkoivat pikkuhiljaa tajuta, että Seatina saman auton saa hieman halvemmalla. Sekä Cordoba että Polo Classic tulevat samalta linjalta Espanjassa. Poloon on tehty joitakin kosmeettisia muutoksia ulkonäköön, mutta pinnan alta autot ovat täysin samat.

Julkaistu: 29.9.2001

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.