Tuulilasi

Kysy autoista - kysymys 1242

Kysy autoista - kysymys 1242

Tapio Ketonen

Kysymys:

Kerropa,kun olen hannkkimassa uutta tai vähän käytettyä Golf variant 1.9 pwd 4 motionia onko korviisi kantautunut yleensä mitään tyyppivikoja. Onko 4-vetomallit ollut teillä testissä?Yleensä onko siellä toimituksessa mitään mielipiteitä volkkareista! Olen kuullut, että niissä on ollut vikoja. Mutta toisaalta niitöä on ehkä kaikissa merkeissä!! Kiitos!

Näytä vastaus

Vastaus:

Näiden 4Motion-mallien vioista ei ole ainakaan vielä kantautunut mitään tietoja. Ehkä joku lukijoista voisi antaa asiasta palautetta.

Mielipiteitähän meillä on, sitä varten täällä olemme. Mutta ei mistään merkistä voida antaa mitään yleistä mielipidettä ihan noin vain, siihen pitää olla hyvät perusteet. Vikoja on Volkkareissa, mutta niin niitä on muissakin. Yritämme kerätä tätäkin kautta tietoja vioista, jotta voisimme päästä käsitykseen siitä, onko jossakin mallissa jokin erityisen yleinen vika, jota voitaisiin kutusua tyyppiviaksi.

Julkaistu: 9.10.2001

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.