Tuulilasi

Kysy autoista - kysymys 1235

Tapio Ketonen

Kysymys:

Kerropa, onko Volvo 850:stä tehty Tee-se-itse-huolto-juttua? Ellei ole tehty, niin sitä kannattaisi harkita. Volvo 850 on haluttu perheauto ja alkaa olla sitä ikäluokkaa, että monet varmaan itse haluisivat sitä huoltaa.

Näytä vastaus

Vastaus:

Ei ole tehty. Olemme lopettaneet täydellisten huolto-ohjeiden tekemisen jo vuosia sitten. Huolto-ohjelmaa noudattavista ohjeista kun alkoi tulla sellaisia, että joka toisessa kohdassa kehotettiin käymään merkkikorjaamolla tarkistuttamassa tai mittaamassa korjaamon testerillä jotakin.

Nykyaikaiset autot alkavat olla niin erikoisia, että niiden täydellinen huoltaminen kotioloissa ei onnistu. Jokin täydentävä homma kuten vaikkapa ovisaranoiden rasvaaminen tms. taas ei ohjeita kaipaa.

Pyrimme antamaan ohjeita tai korjausvinkkejä, jotka ovat enemmän yleisluontoisia. Merkkikohtaisia erikoisjuttuja holtamisesta emme aio ainakaan toistaiseksi tehdä.

Julkaistu: 6.10.2001

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.