Tuulilasi

Kysy autoista - kysymys 1224

Kysy autoista - kysymys 1224

Tapio Ketonen

Kysymys:

Kerropa, onko Tuulilasiin tulossa koeajoa/esittelyä Nissanin uudesta maasturista (olikohan XTERRA tai jotain)?Autoa koeajettiin ja esiteltiin SUOMESSA BBC WORLD:in satelliittikanavan Top Gear-ohjelmassa 7.10.01

Näytä vastaus

Vastaus:

Nissan X-Trail esiteltiin Frankfurtin autonäyttelyssä. Ilmeisesti auto on tulossa Suomeen joskus kevään korvilla. Niihin aikoihin kerromme ilman muuta autosta enemmän kuin lehdessä olleessa näyttelyjutussa.

Ei tuo erilaisten tv- tai lehtijuttujen tekeminen Suomessa muiden maiden tiedotusvälineisiin ole kovinkaan harvinaista. Ilmeisesti maamme on brittien silmissä eksoottinen, ja maasturin esitteleminen maassa, jonka olosuhteet kuvitellaan äärimmäisen hankaliksi, antaa jutulle mukavan säväyksen. Lisäksi Suomessa on helppo päästä ajamaan maasturilla aivan todellisiinkin maasto-olosuhteisiin. Esimerkiksi Saksassa se on jokseenkin mahdotonta, ellei joku ole rakentanut tätä varten omalle maalleen kaupallista palvelua.

Julkaistu: 14.10.2001

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.