Tuulilasi

Kysy autoista - kysymys 1196

Tapio Ketonen

Kysymys:

Kerropa, kumman ostan, Audi A4:n vai Volvo S60:n? Perheessämme 2 aikuista ja 2 8/12 vuotiasta. Sekä isä että äiti pitävät ajamisesta, nykyinen auto Astra 2.0 Sport Caravan, sitä ennen VW Golf GTI. Molemmat otsikon autot tuntuvat koeajossa hyviltä, Audi tanakammalta ja Volvo enemmän ‘isolta’ ja hiljaisemalta. Luettelepa muutama /- päätöksenteon tueksi.

Näytä vastaus

Vastaus:

Kyllä tässä nyt on vähän sama tilanne kuin vaimon valinnassa, että turha siihen on ulkopuolisen ryhtyä mitään neuvoja antamaan. Ratkaiseva kysymys mielestäni on se, että kummalta markkinointiketjulta arvelet saavasi parempaa palvelua.

Kumpikin vaihtoehto on hyvä, laadukas ja kallis, joten edes naapurit eivät pääse valittamaan ympäristön arvokkuuden heikentämisestä. Aikanaan näet Tuulilasissa triathlonisti Pauli Kiuru kertoi, että Valkeakoskella naapurit tulivat valittamaan, kun hänen Ladansa seisoi pihalla! Sen paikka kuulemma on kadulla, ei autotallin edessä.

Julkaistu: 15.10.2001

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.