Tuulilasi

Kysy autoista - kysymys 1181

Kysy autoista - kysymys 1181

Tapio Ketonen

Kysymys:

Kerropa, pitäs ostaa tässä itselle auto (seuraavan kesän aikana) ja rahaa on huikeat 30 000mk. Mieluiten henkilöauto neliveto, ei farmari. Pääasiassa maantie ja kaupunki ajoon. Pirtsakka moottorilta eli kiihdytys arvojen pitäisi olla kohdallaan. Auton näyttävyys/ rakennusmahdollisuus ei olisi pahitteeksi. Kiitos jo valmiiksi.

Näytä vastaus

Vastaus:

Jaa-a, tulee lähinnä mieleen, että meidän rahapaholaisemme (Golf GTI 16v -86) sopisi ainakin hintaraamiin. Se tulee myyntiin ensi kesään mennessä. Auto on näyttävä, ja rakentelumahdollisuuksia/tarpeita on vaikka kuinka paljon! Nelivetohan se ei ole, mutta kiihtyvyys on kyllä kohdallaan!

Kyllä listallasi on vaatimuksia runsaanlaisesti. Tuo rahasumma ei valitettavasti kovin valmiiseen ja uudenpuoleiseen ajokkiin riitä, joten rakentelua todellakin tarvitaan. Mitään kovin täsmällistä neuvoa emme osaa antaa.

Julkaistu: 21.10.2001

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.