Tuulilasi

Kysy autoista - kysymys 1101

Tapio Ketonen

Kysymys:

Kerropa,Onko täällä Suomen maassa myyntiedustajaa “Automobiles Dangel” eli Dangelin valmistamille 4×4 autoille ? Sain tuossa tietää että tekevät esim. Peugeot Partnereista ja Citroen Berlingoista vastaavia nelivetomalleja ( tietoa osoitteessa www.dangel.com) mutta en keksinyt hiedän sivuiltaan tietoa vientimyynnistä esim. Suomeen…kunhan nyt rupesi kiinnostamaan. Hintaahan tuolle ehken tulisi, jos tänne hankkisi, mutta käyttökelpoisuuttahan tuo 4x 4 lisäisi tällaisessa “maastokoppihenkilövaunussa”

kiitoksin, t. Jussi

Näytä vastaus

Vastaus:

Näitä nelivetomalleja kyllä saa Suomeenkin ja ihan virallisten maahantuojien kautta. Pitää vain tehdä sitova tilaus ja varautua paitsi kalliiseen hintaan myös pitkähköön toimitusaikaan. En tiedä, tulevatko nelikot juuri Dangelilta, mutta erikoismalleja on kyllä saatavilla. Nelivetomallien myyntimäärät ovat niin pieniä, ettei niitä kannata valmistaa isolla tehtaalla. Valmistajat yleensä teettävät nämä autot erikseen jollakin muutoksiin erikoistuneella firmalla.

Käytännössä nelivetomalleja on tuotu muutama ainakin Ducato/Jumper/Boxer-pakettiautoista, en nyt tiedä onko kaikilla merkeillä, mutta samasta tehtaastahan nuo Citroënin, Fiatin ja Peugeotin pakut tulevat.

Julkaistu: 6.11.2001