Tuulilasi

Kysy autoista - kysymys 1089

Kysy autoista - kysymys 1089

Tapio Ketonen

Kysymys:

Kerropa,onko Saab 9-5 saatavana moottorin suojapanssaria,paljonko maksaa?Voiko k.o. Saabin saada alustasarjan joka jäykistää/vahvistaa alustaa (iskarit,jouset,kallist.vaim) ? Onko k.o sarjalla maavaraa suurentava vaikutus ? Olisi tarve saada sellainen alusta jossa olisi hiukan vakiota suurempi maavara kun täällä pohjoisessa ei aina ajeta hyvillä teillä. Kyseinen sarja on saatavissa ainakin Audi A6 / WV Passat.Samanlaisen olisin kiinnostunut laittamaan Saabiin.AURINKOISTA VIIKONLOPPUA !Pekka

Näytä vastaus

Vastaus:

Panssarikysymykseen osaa vastata parheimmin Saab-liike.

Tavanomaiset alustasarjat eivät sovellu kaipaamaasi tarkoitukseen, sillä vaikka ne tosin tanakoittavatkin jousitusta, ne useimmiten myös laskevat sitä ja saman tien myös maavaraa. Tiedossani ei ole, onko Saabiin saatavana kaipaamaasi alustan korotussarjaa, mutta kannattaa kysyä Saab-liikkeestä.

Passat tai Audi todellakin kaipaavat lisäystä maavaraansa,mutta ei hyville teille tehdystä autosta saa millään rakenneltua maasturia. Tosiasia on, että nykyisellä katujen kunnossapidon tasolla nämä nykyiset autot ovat liian matalia ainakin Helsingin Teollisuuskadulle talvisaikaan.

Julkaistu: 14.11.2001

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.