Tuulilasi

Käynnistys

Tapio Ketonen

Kysymys:

Missä vika on kun välillä kun käynnistän auton niin käynnistyy normaalisti eikä mitää ongelmia. Mutta kun käyn esim tankkaamassa ei meinaa lähteä käyntii tankkauksen jälkeen, pitää odotella hetki ja sitten vasta päästää liikkeelle, tämäkin tapahtuu harvoin ei aina. Ja sama on kun tankissa vähä bensaa ja ajan vaikka 10min ja sammutan auton ja 2-5min päästä kun yrittää startat niin ei käynnisty sama ongelma kun tossa tankkaamisessa. onko jossakin vuoto? auto on saksalainen ja vm 1988.

Näytä vastaus

Vastaus:

Yksi mahdollisuus on aktiivihiilisuodatin. Joissakin autoissa sen kautta imusarjaan pääsee niin paljon bensahöyryjä, että moottori saa liian rikkaan seoksen, ja tulpat kastuvat. Tuo merkki (saksalainen) on minulle tuntematon, mutta aika vanha se alkaa jo olla, peräti 26 vuotta, joten vikoja voi olla aika monessa paikassa.

Julkaistu: 18.9.2014

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.