Tuulilasi

JDM - autot

Tapio Ketonen

Kysymys:

Kyselin aiemmin JDM -auton ottamista käytetyn testiin, tai muutenkin enemmän juttua ko. autoista. Nyt kun sait enemmän tietoa näiden autojen olemassaolosta Suomessa, voisiko niitä ottaa enemmän testiin ja tehdä niistä juttua. Erityisesti auton tilaaminen ja rekisteröinti sekä itse autoon tutustuminen olisi mielenkiintoista luettavaa.Ainakin näitä JDM -autoja löytyy nettiautosta myytävänä: Toyota Aristo, Bb, Caldina, Celsior, Granvia, Soarer; Nissan Skyline, Pulsar, Pao; Mitsubishi Legnum, GTO, Lancer Evo; Mazda Eunos, RX7, RX8 etc…. Mahdollisuuksia on Japanissa loputtomasti.

Näytä vastaus

Vastaus:

Mahdollisuuksia on loputtomasti, mutta samalla pitää myös hyväksyä aika paljon vaikeuksia. Varaosien hankkiminen ei käy kuten perus-Corollaan, siinä joutuu yleensä varautumaan aika pitkiin toimitusaikoihin.

Asiaa on selvitetty kohtalaisen perusteellisesti Tuulilasin numerossa 7/2014. Testiin emme ole näitä autoja ottamassa, kyseessä ovat kuitenkin yksittäiskappaleet. Kuten totesit, mahdollisuuksia eli vaihtoehtoja on loputtomasti.

Julkaistu: 11.9.2014

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.