Tuulilasi

Facebook kommentointi

Tapio Ketonen

Kysymys:

Facebook kommentointia on kommentoitu tällä palstalla paljon. Mielestäni Facebook kommentointi on huononnus ja siitä tulisi luopua, mutta eihän se edes toimi.

Jos loggaudun Facebookkiin ja kirjoitan tälle palstalle kommentin, se näkyy itselleni ja kenties se näkyy Ketoselle (ja muulle ylläpidolle), mutta kommentti ei näy kenellekään muulle. Sen vuoksi täällä ei ole niitä vähiäkään kommentteja, joita ihmiset ovat kenties laittaneet.

Ollaanko Tuulilasin verkkopalvelussa tietoisia tästä bugista?

Näytä vastaus

Vastaus:

Näkyvyys riippuu ainakin laitteesta, jolla palstaa luetaan. Mobiililaitteilla eli ainakin Lumialla kommentit jäävät piiloon. Tietokoneen ruudulla kommentit yleensä näkyvät ainakin Firefoxia ja Internet Exploreria käytettäessä. Chromea ei tässä ikivanhassa kotikoneessani ole, mutta uskoisin, että sekin näyttää kommentit.

Mielipiteeni Facebook-kommentoinnista olen tuonut jo liiankin selkeästi esiin. Verkkopalveluiden ylläpito tietää ongelmat, ja pakkohan minun on uskoa, että he tekevät kaikkensa ongelmien poistamiseksi. Ongelmana vain on ylläpidon aivan liian suuri työmäärä, johto vaatii suuntaamaan työpanokset muualle kuin edes jotenkin toimivien palveluiden viilaamiseen.

Julkaistu: 9.12.2013

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.