Tuulilasi

Corollan toimituksissa viivästyksiä tuotantomaan vaihtumisen takia

Tapio Ketonen

Kysymys:

Tilasin uuden Toyota Corolla sedanin helmikuun alussa tänä vuonna, paperit tehtiin ja allekirjoitettiin toimitusaika toukokuu 2008. Tänään soitin automyyjälle ja kysyin milloin auton saan hakea. Yllätyksekseni automyyjä sanoi, että auto tulee Suomeen 23.7.

Kysyin, miksi auto saadaan vasta heinäkuussa kun se luvattiin toukokuussa. Maahantuojalta oli sanottu että Toyota Corolla sedanin valmistusmaa muuttuu Japanista Etelä-Afrikkaan ja viivästys johtuu siitä. Että tällaista autokauppaa 2008!

Näytä vastaus

Vastaus:

Maahantuojalta vahvistettiin, että näin on tilanne. Autoja alkoi tulla meille helmikuun tuotannosta, joskin joitakin autoja tuli vielä maalis- ja huhtikuulta Japanistakin.

Auton toimitusaikaan liittyvät ongelmat johtuvat tuotantomaan vaihtumisesta, kaikkia tilauksia ei välttämättä ole saatu siirrettyä ajatellun mukaisesti Etelä-Afrikkaan. Näitä tapauksia ei kuulemma ole monta. Eipä se silti naurata, kun on kohdalle osunut.

Jostakin syystä maahantuoja ei ole tiedottanut tästä tuotantomaan vaihtumisesta.

Julkaistu: 7.5.2008

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.