Tuulilasi

Automaattinen kirjoitusvirheiden korjaus.

Tapio Ketonen

Kysymys:

Olet varmaankin jo saanut vastauksia näihin mobiililaitteiden “autocorrect” ominaisuuksiin. Muista merkeistä en ole varma, kuitenkin Applen iOS- laitteissa mm. iPad ja iPhone, ominaisuuden poiskytkentä on äärimmäisen helppoa! Esimerkiksi uusimmassa ohjelmistoversiossa se tapahtuu näin, asetukset, näppäimistö ja sieltä poistetaan valinnat automaattinen korjaus ja tarkista oikeinkirjoitus. Olisin laittanut vielä kuvakaappauksen ohjeista, se ei taida kuitenkaan tulla läpi?

Näytä vastaus

Vastaus:

Hyvin satunnaisena toimituksen yhteiskäytössä olevan erittäin vanhan iPadin käyttäjänä en ole viitsinyt paneutua asiaan. Jos joskus saan kokoon niin paljon ylimääräistä rahaa, että pystyn hankkimaan uuden iPadin itselleni, niin ehkä silloin tutkin tuotakin. Kiitos ohjeesta, kaivan sen esiin, jos tuo yllättävä rikastuminen joskus tapahtuu – ja jos löydän ohjeen täältä. Se löytäminen tosin on aika epätodennäköistä, saittimme hakutoiminto ei ole nitä parhaita.

Julkaistu: 19.8.2014

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.