Tuulilasi

auto jobbarit

Tapio Ketonen

Kysymys:

Ei varsinainen kysymys, mutta haluaisin tuoda lukijoille oman kokemukseni eräästä kajaanilaisesta autojobbarista muutaman vuoden takaa. Olin vaihtanut vanhan autoni uudehkoon isommasta liikkeestä. Harmittelin kun unohtui hyvä cd- levy autoon. Iso autoliike oli myynyt auton pian pienelle jobbarille ja näin kun auto oli netissä myynnissä. Ystäväni asui kaupan lähellä ja pyysin että kävisikö katsomassa sitä cd:tä. No, ystävä meni ja ajatteli huvikseen ensin kysellä autosta. Kappas auto olikin tullut hänelle VANHALTA TÄDILTÄ vaihtokaupassa jolla auto ollut vuosia! Myyjä oli esitellyt “tädin” pitämää huoltomuistiota monelta vuodelta. Ja kyllähän se olen ollut minä, joka ne huollot olin siihen omin kätösin tehnyt, enkä sen kummemmin pitänyt kirjaa… Alkaa kyllä olla jo petoksen merkit ilmassa! Mutta hyvä että Cd:ni sain kuitenkin takaisin, ystäväni aikoi palauttaa sille vanhalle tädille..

Näytä vastaus

Vastaus:

Tuollaisia tarinoita autojobbareista löytyy kaikkialta, ei vain Suomesta. Vanha sanonta kuuluu: kauppa on katalaa ja perustuu petokseen!

Julkaistu: 19.11.2014

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.