Yhdysvalloissa mallin uraa luova Pia Lamberg: Laitamme viestejä äidin kanssa aamuin ja illoin
Puheenaiheet
Yhdysvalloissa mallin uraa luova Pia Lamberg: Laitamme viestejä äidin kanssa aamuin ja illoin
Miss Suomen kruunusta luopunut Pia Lamberg käy kotimaassaan vain kerran vuodessa.
Julkaistu 7.11.2017
Apu

Los Angelesissa asuva Pia Lamberg, 27, lentää keväällä Suomeen uuden Kaunis elämä -ohjelman kuvauksiin. Siinä tähtinä nähdään joukko entisiä Miss Suomi -kaunottaria, jotka kukin pitävät oman päivänsä aktiviteetteineen hieman Vain elämää -ohjelman tapaan.

- Tulen kuvauksiin viikoksi ja siitä tulee mielenkiintoista, koska olen tavannut ohjelman misseistä vain pari, itse missikruunusta vuonna 2011 luopunut Lamberg sanoi MTV:n kevätohjelmiston lanseerauksessa tiistaina.

Ohjelmassa nähdään Lambergin lisäksi Heidi Sohlberg, Riitta Väisänen, Karita Tykkä, Lotta Näkyvä, Lenita Airisto, Lola Odusoga ja Tarja Smura. He kertovat kameroiden edessä millaista elämä on ollut missivuosien jälkeen.

- Monista on median perusteella tietynlainen kuva, joten jännä nähdä millaisia he ovat oikeasti.

Los Angelesiin viisi vuotta sitten asettunut Lamberg tekee suurkaupungissa mallin töitä, ja seurustelee amerikkalaisen miehen kanssa.

- Käyn Suomessa oikeastaan vain kerran kesässä lomalla. Tykkään kovasti asua Losissa. Onneksi on Facetimet ja muut, ja laitan joka aamu ja ilta äidin kanssa viestejä.

Lambergin kolmekymppinen poikaystävä on vieraillut Lambergin mukana Suomessa, ja hän pääsi kesäkuussa tyttöystävänsä mukana käymään savusaunassa.

- Hän tykkäsi kovasti, mutta ihmetteli tietysti alastomuutta, Lamberg nauraa.

Lisäksi ihmetystä aihetti se, että sauna oli Lambergin isän itse rakentama.

- Täällä kaikki tehdään itse ja ihmisillä on kädentaitoja. Amerikassa käytetään niin paljon apuväkeä puutarhureista lähtien.

Teksti: Annika Vuorensola Kuva: Petri Mulari

Kommentoi »