Vuosihoroskooppi: Rapu 21.6.–22.7.
Ajanviete
Vuosihoroskooppi: Rapu 21.6.–22.7.
Ravun elämänmuutoksen tuulet soljuvat luonnollisesti eteenpäin ilman sen suurempia esteitä.
5.1.2018
 |
Apu

Työ ★★★

Terveys ★★

Rakkaus ★★★

Yleistä: Aikaviisari osoittaa jälleen seitsemän vuoden kierron täyttymistä ja merkin osalta tämä tuntuu etenkin kesäkuisen ja kuun vaihteessa syntyneen ravun elämässä raskautena. Kädenvääntöä on luvassa niin työ- kuin yksityiselämässä. Heinäkuiselle ravulle on luvassa huomattavasti kepeämpi vuosi, elämänmuutoksen tuulet soljuvat luonnollisesti eteenpäin ilman sen suurempia  esteitä. Moni rapu hakeutuu etelän lämpöön tai löytää matkustellessa mukavan seuralaisen.

Työ/Vapaa-aika: Alkuvuosi antaa hyvän vauhdin niin työlle kuin vapaa-ajan harrastuksille, etenkin heinäkuinen rapu nauttii tammikuun kuluessa talviliikunnasta tai mielekkäästä työprojektista. Uran ja ammatin suhteen on hyvä olla haaveita ja unelmia, etenemisen tai ylenemisen mahdollisuudet ovat parhaimmillaan huhtikuun ja syyskuun kohdalla. 19.5. jälkeen alkava reilun kolmen viikon jakso on ravun lomailun kannalta antoisa. 4.7. jälkeen syntyneiden onnenpotkut ovat ajankohtaisia loppukesän ja syksyn kohdalla, hyvän onnen tuuli kääntyy vasta 8.11.

Rakkaus/ihmissuhteet: Merkkiin osuvat haasteet näkyvät vahvimmin kesäkuisten ja 9.–13.7. syntyneiden rapujen ihmissuhteissa, kesä antaa hieman tilaa hengittää ja ratkoa asioita, mutta prosessi jatkuu alkusyksyn kohdalla. Romantiikan parhaat hetket rapu viettää 19.–13.6.,  pikkujoulukausi joulukuun puolella tuo ystävyyden parhaat puolet esille. 

Teksti Satu Ruotsalainen, kuvat A-lehtien kuva-arkisto

Kommentoi »