Vuosihoroskooppi: Oinas 20.3.–19.4.
Ajanviete
Vuosihoroskooppi: Oinas 20.3.–19.4.
Oinaan kevät on täynnä odottamattomia käänteitä.
Julkaistu 2.1.2018
Apu

Työ ★★★

Terveys ★★

Rakkaus ★★★

Yleistä: Maalisoinaalta kysytään sitkeyttä ja kestävyyttä seitsenvuotiskriisin puskiessa päälle. Terveysasiat tulevat vuoden aikana tapetille ja erityisesti kesän aikana on mahdollisuus tehdä tarvittavia korjausliikkeitä. Palkinnot, nimitykset tai palkankorotukset odottavat loppuvuodesta, 8.11. jälkeen ennen 2.4. syntyneet ovat hyvien uutisten kohderyhmänä. Huhtioinas löytää elämäänsä vihdoinkin turvallisen ja pysyvän suunnan, tempoileva Uranus poistuu merkistä 15.5., vaikka muistuttaakin 19.–21.4. syntyneitä vielä loppuvuoden kohdalla. 

Työ/Vapaa-aika: Saat mukavan työvireen päälle kevättalven kohdalla, 26.1. lähtien energisyys on huipussaan ja kestää huhtioinaan osalta aina 17.3. saakka. Kevät on kaiken kaikkiaan täynnä odottamamattomia käänteitä. Etenkin 23.3.–15.4. välisenä aikana on syytä olla tavallista huolellisempi aikataulujen ja tietotekniikan kanssa. Pitkät viestintäviikot hellivät puhetyöläisen työkuvioita aina 13.5. asti, luvassa on harvinaisen upea työkevät! 15.5. jälkeen loppukevät ja kesä ovat 21.-25.3. syntyneiden osalta arvaamattomia, yllättävät uutiset tai mahdollisuudet kääntävät suunnan aivan uusille urille. Elokuun kohdalla energisyys on hieman hukassa, mutta tunnelma palaa syksyn saapuessa. 21.3.–2.4. syntyneiden on hyvä muistaa kohtuuden rajat työtahdissa ja tuntimäärissä.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Seitsenvuotiskriisi on tehokas tarkastaja parisuhteen kestävyyydelle, maalisoinaan kriittisyys lisääntyy matkan varrella. Sinkkuoinas tapaa haastavia vaihtoehtoja, rakkauselämään kannattaa panostaa etenkin 7.–31.3.

Teksti Satu Ruotsalainen, kuvat A-lehtien kuva-arkisto

Kommentoi »