Vuosihoroskooppi: Neitsyt 23.8.–22.9.
Ajanviete
Vuosihoroskooppi: Neitsyt 23.8.–22.9.
Neitsyt saa vihdoinkin nauttia vuodesta, joka palkitsee kaikki ponnistelut.
Julkaistu 9.1.2018
Apu

Työ ★★★★

Terveys ★★★

Rakkaus ★★★★

Yleistä: Menneisyydessä tekemäsi valinnat ovat lopulta olleet oikeita, ahkeruutesi ihailtavaa ja osaamisesi korkealuokkaista. Saat vihdoinkin nauttia vuodesta, joka palkitsee kaiken ponnistelusi.

Elokuisen neitsyen upea buumi lähti liikkeelle jo ennen joulua ja jatkuu läpi vuoden 2018. Kun Sauli Niinistö (24.8.) nauttii kesän kohdalla pienen vauvan tuomasta lämmön tunteesta, on monella samaan aikaan syntyneellä neitsyellä edessään oman elämäntilanteensa kunniahetki. 

Työ/Vapaa-aika: Vaativa seitsenvuotiskriisi jätti merkin loppuvuodesta 2017, tulevan vuoden aikana on mahdollisuus hiljentää tahtia. Loppukevät 17.3. lähtien tuo tullessaan kaivattua sujuvuutta, yhteistyö ja työtehtävien järkevä jakaminen antavat tilaa myös kahvitauoille. Kesälomapäivät ovat parhaimmillaan 10.7.–7.8., liikunta- ja urheiluharrastukset antavat parastaan vasta alkusyksyn kohdalla. 4.–10.9. syntyneet joutuvat etsimään elämäänsä uusia ulottuvuuksia. Osa aloittaa hyväntekeväisyystyön tai taideharrastuksen, osa valitsee työn ulkomailla tai virkavapaan vauvan syntymän vuoksi.

Rakkaus/ihmissuhteet: Vuosi tuo tullessaan pysyvyyttä ja turvallisuuden tunnetta, osa hakee sitä avioliiton tai omaisuusjärjestelyjen kautta, toiselle riittää lupaus yhteisestä tulevaisuudesta. 10.7. alkava neljän viikon jakso tukee kumppanuutta ja parisuhteen lomasuunnitelmia, sinkkuneitsyen romanssihaaveet ovat tällöin korkealla.

Teksti Satu Ruotsalainen, kuvat A-lehtien kuva-arkisto

Kommentoi »