Vuosihoroskooppi: Leijona 23.7.–22.8.
Ajanviete
Vuosihoroskooppi: Leijona 23.7.–22.8.
Viisas leijona osaa hyödyntää korkean energiatasonsa pitämällä tiukasti kaikki narut käsissään.
1Kommenttia
Julkaistu 8.1.2018
Apu

Työ ★★★★★

Terveys ★★★★

Rakkaus ★★★★

Yleistä: Alkuvuodessa ja keväässä on vielä rauhanomaisia piirteitä, mutta loppukevään kohdalla planeettakuviot muuttuvat rauhattomiksi. 16.5. jälkeen tempoileva Mars-jakso kestää kaikkine käänteineen 16.11. saakka. Vaativa työprojekti, muutto tai ihmissuhteisiin liittyvät käänteet eivät anna leijonalle tilaisuutta rauhoittua. Viisas leijona osaa hyödyntää korkean energiatasonsa pitämällä tiukasti kaikki narut käsissään. 

Työ/Vapaa-aika: Leijonan on hyvä tiedostaa alkuvuodesta, millaiseen projektiin on lupautunut, sillä vaativa työkesä odottaa tekijäänsä. Jos tammikuun kohdalla jo hiotaan särmiä, sitä tehdään toden teolla 16.5. jälkeen. Etenkin heinäkuinen ja kuunvaihteessa syntynyt leijona ottaa kesän aikana tehtävänsä kirjaimellisesti, lupaukset on pidettävä ja työt tehtävä omassa aikataulussaan. Kesän matkusteluun ja vapaa-ajan viettoon tulee muutoksia viime hetkellä, 13.7.–29.8. välillä yllättävät käänteet ovat mahdollisia. Hektinen työ jatkuu myös syksyn tullen, 11.9. jälkeen alkava kahden kuukauden periodi vaatii ylimääräistä venymistä ja ponnistelua. Vuoden iloisimmat työuutiset saapuvat 8.11. jälkeen, loppuvuoden kohdalla ennen 8.8. syntyneet iloitsevat kultamitalistaan.

Rakkaus/ihmissuhteet: Ihmissuhteissa on ylimääräistä lämpöä 7.–31.3., kevättapahtumat ja matkat vilkastuttavat sosiaalista elämää. Upeaa ja osalla romanttista kesäjaksoa 14.6.–10.7. ei kannata pilata turhalla räiskinnällä ja mielenilmaisuilla. Leijona on kesän aikana taipuvainen osoittamaan mieltään pienistä asioita, ystävän tai rakastetun epäkypsät piirteet aiheuttavat ärsyyntymistä. Myös syksyn kulussa on omat haasteensa, hankala työkaveri tai kiukutteleva kumppani voi olla lokakuun aikana oikea maanvaiva.

Teksti Satu Ruotsalainen, kuvat A-lehtien kuva-arkisto

1 kommentti