Vuosihoroskooppi: Kaksonen 21.5.–20.6.
Ajanviete
Vuosihoroskooppi: Kaksonen 21.5.–20.6.
Kaksosen hyvä buumi jatkuu miellyttävästi juhannukseen saakka.
4.1.2018
 |
Apu

Työ ★★★

Terveys ★★

Rakkaus ★★★

Yleistä: Pääset heti vuoden alussa ravistelemaan harteiltasi raskauden ja paineen tunteen, hieman epämiellyttävän seitsenvuotiskriisin jälkimainingit tuntuvat vielä osalla terveyden, talouden tai rakkauden saralla. Jos viime vuodet pakottivat pysähtymään terveysoireiden vuoksi, pidä jatkossa itsesi tasapainossa erilaisten metodien avulla. Etenkin 2.–8.6. syntyneillä väsymyksen tunteet kertovat levon ja rentoutumisen tarpeesta.

Työ/Vapaa-aika: Tuleva vuosi lupaa sinulle energiatason nousua, joka näkyy uudenlaisena innostuksena ja motivaation nousuna työelämässä. Saatat käydä hieman ylikierroksilla helmikuun ja maaliskuun alkupuoliskon aikana, mutta 16.5. jälkeen kevään kulussa on jo odottamaasi helppoutta. Hyvä buumi jatkuu miellyttävästi juhannukseen saakka. Kevään paras lomajakso osuu 24.4.–19.5., luvassa on samalla marttakerhon kevätristeily tai työyhteisön pitkään odotettu vetäytyminen.

Syksyn pimeneminen ei aiheuta vauhdin hidastumista, päinvastoin. 11.9. alkava parin kuukauden jakso tietää sienestäjän ja marjastajan kulta-aikaa, työtehtävät tai eläkepäivät sujuvat mukavan innostuksen vallassa. 

Rakkaus/ihmissuhteet: Alkuvuoden ensimmäisinä viikkoina saattaa esiintyä ylimääräistä kiukustumista tai turhautumisen tunteita, mutta tämä tunne laantuu helmikuun puolelle mentäessä.  

Kevään upein romantiikan jakso alkaa 24.4. ja jatkuu kesäkuisen kaksosen osalta aina 19.5. saakka. Vaikka syksy erotteleekin jyvät akanoista, ystävien ja yhteisöjen saralla on vilkas jakso loka–marraskuun kohdalla. 

Teksti Satu Ruotsalainen, kuvat A-lehtien kuva-arkisto

Kommentoi »