Vuosihoroskooppi: Härkä 20.4.–20.5.
Ajanviete
Vuosihoroskooppi: Härkä 20.4.–20.5.
Härän kevään hekumallisin romantiikan jakso alkaa pääsiäisviikolta.
Julkaistu 3.1.2018
Apu

Työ ★★★★★

Terveys ★★★★

Rakkaus ★★★★

Yleistä: Nousukausi osuu merkkiisi valtavan puhurin lailla, saat nojautua taaksepäin ja antaa tuulen viedä kohti päämäärää. Oletko perustamassa yritystä, vaihtamassa työpaikkaa tai muuttamassa uuteen asuntoon? Huomaat, että vuosi tuo tullessaan kultaisen kädenpuristuksen, haluamasi lainan tai pitkään unelmoimasi asunnon. Huhtihärän sitkeys ja ahkeruus palkitaan syksyn tullen, ylityötunnit eivät mene hukkaan. 

Työ/Vapaa-aika: Työtahtisi tasaantuu alkuvuoden kiivauden jälkeen ja nautit kevätauringon paistaessa mukavasta helppouden ja sujuvuuden tunteesta. Ajoita lomasi ja vapaa-aikasi 31.3.–24.4., siten pääset parhaiten rentoutumaan ja irtaantumaan hetkeksi työpaineista. Toukokuun kaksi jälkimmäistä viikkoa ovat merkillesi viestintäviikkoja, kirjailijan ja puheammattilaisen ideoita tulviva jakso kannattaa hyödyntää maksimaalisesti. 15.5. jälkeen Uranus saapuu merkkiisi. 21.–25.4. syntyneet ovat kesän aikana alttiita suuremmillekin työmuutoksille. Alkusyksy on merkillesi menestyksellinen, tee viisaita valintoja ja hyödynnä osaamisesi myös talouspuolella. 

Rakkaus/ihmissuhteet: Taivaankansi kannattelee sinua myös ihmissuhteiden saralla, kevään hekumallisin romantiikan jakso alkaa pääsiäisviikolta, 31.3.–24.4. Myös heinäkuun helteet ja elokuun alku ovat rakkauden vaalimista varten. Syksyn tullen tarkistelet hieman kumppanuuden sisältöä, etenkin 5.–31.10. voi ilmaantua ylimääräisiä tyytymättömyyden aiheita. Aivan merkin alussa syntyneet tekevät merkille epätyypillisiä äkkikäänteitä.

Teksti: Satu Ruotsalainen, kuvat A-lehtien kuva-arkisto

Kommentoi »