Tuulilasi

Volvolta mullistava uutuus – kaikki palvelut ja uusi auto joka toinen vuosi


Volvo kertoi uuden XC40-mallinsa julkistamistilaisuudessa, että se aikoo ottaa käyttöön järjestelmän, missä asiakas maksaa heille tietyn kuukausimaksun ja saa uuden auton aina kahden vuoden välein.
Kuvat Volvo

Care by Volvo -palvelu tarjoaa samalla kuukausihinnalla täyden palvelun – ja uuden auton aina 24 kuukauden välein. Volvon mukaan tarve on tullut kuluttajien puolelta.

Kuukausimaksuun kuuluvat auton hinta, vakuutukset, verot ja huollot. Tarjolle on tulossa toisiin maihin myös digitaalisia palveluita, tankkausta, autonpesua ja nouto huoltoon.

”Care by Volvo on modernin ajan tapa autoilijalle. Perinteisesti kuluttaja ostaa auton ja huolehtii itse kaikista maksuista, joita on iso kirjo. Auton omistaminen on oikeastaan aika mutkikasta, ja sen me tulemme muuttamaan”, sanoo Volvon pääjohtaja Håkan Samuelsson tiedotteessa.

Care by Volvo on saatavilla ensimmäiseksi juuri uuteen XC40-malliin. Ajan kanssa konseptia on tarkoitus laajentaa kaikkiin malleihin.

”Haluamme tarjota asiakkaillemme vaivattoman tavan omistaa auto. Tämä on kuluttajaystävällinen ja -lähtöinen tapa verrattuna vaikkapa leasingiin. Meidän monille asiakkaillemme aika on luksusta, ja haluamme tarjota heille juuri sitä omassa arjessaan. Teemme yksinkertaisesti heidän elämästään helpompaa”, Samuelsson sanoo.

Care by Volvo tulee ensiksi tarjolle Ruotsissa, Iso-Britanniassa, Saksassa, Espanjassa, Italiassa, Norjassa, Puolassa ja Yhdysvalloissa, muut markkina-alueet seuraavat myöhemmin perässä.

Julkaistu: 21.9.2017